Kako do nas

Otvorite vrata obalnog rajskog kutka - Kako nas pronaći
Pogledaj više
blob group
blob group
blob group

Sukošan ima odličnu prometnu povezanost. Bilo da dolazite, automobilom, autobusom, avionom ili brodom.
Sukošanom prolazi Jadranska magistrala, a brza cesta koja spaja auto put A1 „Dalmatinu“ sa lukom Gaženica ima priključak za Sukošan na sv. Martinu.
U neposrednoj blizini nalazi se i Zračna luka Zemunik (8km), a povezan je i željezničkom prugom Zadar – Knin.
Putnička luka Gaženica udaljena je samo 6km, a Putnička luka Zadar(Poluotok) 12km.

Dolazak automobilom

Odlična prometna infrastruktura, a posebno autocesta omogućuje izravnu povezanost sa svim većim gradovima u Hrvatskoj i Europi. U nastavku slijede linkovi koji će vam olakšati kreiranje plana putovanja.
Više informacija na HAK i HAC.

Dolazak autobusom

Zbog blizine regionalnog centra Zadra koji je povezan sa svim većim zapadno-europskim gradovima (Ljubljana, Trst, Beč, Zűrich, München, Rotterdam i dr.) i odlične međugradske povezanosti, odgovarat će vam sve autobusne linije. Sukošan je sa Zadrom izvrsno povezan te imate autobusne linije gotovo svakih sat vremena. Rezervacije i informacije o kartama možete izvršiti na: AKZ i Liburnija Zadar kolodvor.
Pogledajte lokalni vozni red na linku

Dolazak avionom

Ukoliko se odlučite za brži i lagodniji način putovanja, sletjet ćete u Zadarsku zračnu luku Zemunik, malu, ali modernu zračnu luku koja je povezana s ostalim hrvatskim gradovima i velikim brojem važnih zračnih luka u europskim odredištima, naročito u doba sezone. Za dolazak iz udaljenijih odredišta, koja nisu izravno povezana sa zračnom lukom Zadar, koristite zračnu luku Zagreb koja je umrežena u međunarodni zračni promet i povezana sa svim europskim i svjetskim zračnim lukama.

Posebnu pogodnost dolaska omogućuju niskotarifne linije Ryanair, Germanwings, Inter Sky i Axis Airways. Nastavak puta prema Sukošanu iz zračne luke Zemunik može biti taksijem ili preko Zadra autobusom. Slijedi nekoliko korisnih linkova:
Zadar airport
Zagreb airport
Croatia airlines
Većina iznajmljivača privatnog smještaja može vam organizirati transfer iz zračne luke do Sukošana.

Dolazak brodom

Pristanište i turistička luka nalaze se u Zadru, a trajektna luka u Gaženici. Luke su brodovima, hidrogliserima, katamaranima i trajektima povezana s većim gradovima duž jadranske obale Nakon iskrcavanja u Zadru ili Gaženici, lokalnim autobusom, automobilom ili taksijem krenite prema Sukošanu. Slijede linkovi na kojim ćete moći saznati više: Jadrolinija i Mia tours.

© TZ Sukošan
Izrada web stranica - Fer Projekt