D Marina

Izvanredan položaj, razvedenost obale i blizina otoka, posebno Kornata, i najveća marina na Jadranu D-Marin Dalmacija, koja se smjestila u prirodnoj sukošanskoj uvali „Zlatna luka“ učinili su Sukošan pravim rajem za nautičare.
Pogledaj više
blob group
blob group
blob group

D-Marin Dalmacija najveća je marina na hrvatskoj obali sa vrhunskim sadržajima luksuznom gastro i ugostiteljskom uslugom.
Marina nudi vezove za 1200 jahti do 70m LOA, gaz do 7m, kao i kapacitet 300 suhih vezova.
Savršena je matična luka superjahti, zbog svog središnjeg položaja, tako da jahte mogu pristupiti bilo kojem području jadranske obale u samo jednom danu plova.
Marine D-Marin svojim članovima i gostima nude prilagođena rješenja i osobni dodir, zajedno sa visokokvalitetnim objektima i nizom tehničkih usluga, pretvarajući luku za jahte u mjesto životnog stila.
Marina je lako dostupna brodom ili automobilom, udaljena samo 10min od međunarodne zračne luke Zadar i 60 minuta od zračne luke Split, a samo nekoliko minuta vožnje do glavne hrvatske autoceste A1.

image - D Marina

Navigare necesse est!

Stara je to izreka koja utjelovljuje potrebu čovjeka za onim elementom života, iskonskom snagom koje se svaki pomorac plaši, a istovremeno ga neizbježno privlači. Nagon za osvajanjem morskih prostranstva ukorijenjen je u čovjekovoj prirodi i vječna je čovjekova želja dokučiti tu prelijepu enigmu koja se zove – more.
Razvedena obala, blaga klima i bogata kulturno povijesna baština čine Hrvatsku jednom od najpoželjnijih odredišta ljubiteljima nautičkog turizma.
Posebno zanimljiva nautičarima je zadarska turistička regija, smještena u „srcu jadrana“. Obuhvaća morski prostor od otoka Paga do Nacionalnog parka Kornati.
Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi prekrasno tirkizno more, usamljene otočke uvale, te čisto i zanimljivo podmorjem predstavlja ispunjenje snova mnogih nautičara,

Sukošan je zaista raj za nautičare od kada se u uvali Zlatna luka u Sukošanu nalazi najveća marina na Jadranu D-Marin Dalmacija.

KONTAKT

Bibinje-Sukošan 1, 23206 Sukošan
+385 23 200 300
+385 23 200 333
dalmacija@d-marin.com
www.d-marin.com

© TZ Sukošan
Izrada web stranica - Fer Projekt