Plaže

Rajski odmor na plažama - otkrijte svoje mjesto pod suncem
Pogledaj više
blob group
blob group
blob group

Dječji raj

Glavna plaža „Dječji raj“ kako joj i samo ime govori, zbog svoje plićine i pješčanog dna raj je za djecu i sve one koji osim u plivanju znaju uživati u u raznim igrama u moru. Posebno je pogodna za ljubitelje „picigina“. Na plaži možete izmajmiti ležaljke i pedaline, osvježiti se sladoledom ili popiti piće u nekom od kafića. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlaćenje i eko WC- ima. Obala je djelom popločana kamenim pločama, a većim dijelom prekrivena oblutkom.

Zlatna luka

Plaža „Zlatna luka“ nalazi se na ulazu u Sukošan iz pravca Zadra. Plaža je prekrivena oblutkom , a tamarisi i borovi nude prirodnu hladovinu za ljetnih vručina. Plaža sadrži tuš, kabine za presvlačenje i eko WC-e. Na plaži možete uživati i u odbojci na pjesku.

Makarska

Plaža „Makarska“ je također lijepo uređena. Sadrži tuš, kabine i eko WC-e. Obala je dijelom popločana, a dijelom prekrivena oblutkom, sa dosta prirodne hladovine tamarisa. U neposrednoj blizini je igralište za odbojku na pijesku, košarkaško igralište i bočalište.

D-Marin

Novouređena plaža u sklopu D-Marin Dalmacija, otvorenog tipa sa popratnim sadržajima u sklopu koje se nalazi ekskluzivni beach club „PORTUS“.

© TZ Sukošan
Izrada web stranica - Fer Projekt