Izleti

Otkrijte prirodne ljepote i kulturno naslijeđe
Pogledaj više
blob group
blob group
blob group

Izleti brodom

Blizina Zadra, Biograda, Nina, mogućnost jednodnevnih izleta do čak 5 Nacionalnih parkova i 2 Parka prirode, Velebita, Zrmanje i Krupe, D-Marin Dalmacija -najveća marina na Jadranu, Govori kako je Sukošan idealna destinacija i za sve one koji žele upoznati prirodne ljepote naše zemlje i provesti aktivni odmor. Organiziranim izletima ili sami.
Sukošan zaista ima nevjerojatan geografski položaj, smješten je u samom srcu Jadranskog mora i mjesto je gdje se spaja ljepota prirode i blage mediteranske klime. Cijela Zadarska regija s arhipelagom od preko 300 otoka idealna je destinacija za sve one koji vole uživati u morskim radostima i avanturiste koji žele otkrivati skrivene plaže, šarmantna ribarska mjesta ili nenastanjene otočiće.

Ako se odlučite za cjelodnevne izlete na Kornate ili Telaščicu velikim turističkim brodom, polaskom iz Sukošana možete nazvati:

  • TADE – TOURS, Vl. Tadenko Šeparović, Motorni brod SVETI ANTE
    Kontakt: +385(0)915800919, Feranija Luštica
  • ANKORA VL., Karlo Jureško, Brod FOKA
    Kontakt: +385 (0)958929713

Svakako su i nezaboravni izleti manjim brodom uz pratnju ili samostalno ukoliko imate dozvolu za upravljanjem brodicom.

Rafting Zrmanja

Želite li istražiti skrivenu ljepoticu krškog kraja, jednu od najljepših i najčišćih europskih rijeka Zrmanju, svakako morate otići na Rafting. Zrmanja rafting je izlet pun adrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima. Imat ćete priliku vidjeti raznoliku floru i faunu te istražiti tipičan krški fenomen sačinjen od sedrenih slapova.

Za organiziranje rafting izleta i vožnje kanuom na rijeci Zrmanji zadužene su isključivo sljedeće agencije:

Dalmaland - Fun & Water Park

Dalmaland Fun park Biograd samo 19km od Sukošana, je svakako idealno mjesto za zabavu cijele obitelji. Zasigurno ćete uživati u raznim pustolovinama i adrenalinskim vožnjama, kao i bogatoj gastro ponudi.

Informacije

Adresa: X Jankolovački put 9, 23210 Biograd na Moru

Web: dalmaland.com

© TZ Sukošan
Izrada web stranica - Fer Projekt