Od Zlatne luke do prirodnog kompleksa Tustica Sukošan ima preko 10 km razvedene obale,koju oplahuje čisto i bistro more, i gotovo je cijelom dužinom pogodna za kupanje. Gosti mogu birati između uređenih plaža i intimnih malih uvala.

Glavna plaža „Dječji raj“

kako joj i samo ime govori, zbog svoje pličine i pješčanog dna raj je za djecu i sve one koji osim u plivanju znaju uživati u u raznim igrama u moru. Posebno je pogodna za ljubitelje „picigina“. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i pedaline, osvježiti se sladoledom ili popiti piće u nekom od kafića, restorana ili beach bara. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i eko WC- ima. Ima i prilaz moru za invalide, a tu je i dječje igralište i mali Aqua park. Obala je djelom popločana kamenim pločama, a većim dijelom prekrivena oblutkom dok je u moru najvećim djelom pijesak.

Plaža „Zlatna luka“

nalazi se na ulazu u Sukošan iz pravca Zadra. Plaža je prekrivena oblutkom , a tamarisi i borovi nude prirodnu hladovinu za ljetnih vrućina. Plaža sadrži tuš, kabine za presvlačenje i eko WC-e. Na plaži možete uživati u odbojci na pijesku i dječjem igralištu.

Plaža „Makarska“

je također lijepo uređena. Sadrži tuš, kabine i eko WC-e. Obala je dijelom popločana, a dijelom prekrivena oblutkom sa dosta prirodne hladovine tamarisa. U neposrednoj blizini je igralište za odbojku na pijesku, košarkaško igralište, dječje igralište i bočalište. Na samoj plaži je i bech bar La Bocca koji tijekom ljetnih mjeseci organizira razne zabave i feštice.

Plaža „D-Marin“

Novouređena plaža u sklopu D-Marin Dalmacija, otvorenog tipa sa popratnim sadržajima u sklopu koje se nalazi ekskluzivni beach club „PORTUS“.

Događanja

Opširnije

Vodič
Gastronomija
Plaže
Okruženje
Aktivnosti

Sukošan Guide App

TZ Sukošan on Google Play TZ Sukošan on App Store