Marina Dalmacija

Izvanredan položaj, razvedenost obale i blizina otoka, posebno Kornata, i najveća marina na jadranu D-Marin marina Dalmacija, koja se smjestila u prirodnoj sukošanskoj uvali „Zlatna luka“ učinili su Sukošan pravim rajem za nautičare.

D-Marin marina Dalmacija danas je atraktivni nautičko – turistički punkt, vrlo značajan u lancu turističkih središta na istočnoj obali Jadrana. Ona spaja, a istovremeno i razdvaja dva slikovita turistička mjesta – Sukošan i Bibinje, ta dva ponosna mjesta bogata poviješću i tradicijom.

Protegnuta je na 35 ha površine na kopnu, isto toliko u moru, sa svojih 1200 potpuno opremljenih vezova u moru, kao i preko 300 vezova na kopnu i prekrasnom plažom. Zahvaljujući dubini mora i prostranim vezovima, opremljenim prema međunarodnim standardima, marina omogućava smještaj plovilima do 80 metara dužine.

Osobita pažnja pri izgradnji marine, posvećena je ne samo njenom izgledu, nego i zaštiti prirodne uvale u kojoj se nalazi. Svjesni da je očuvanje čistog mora i prirodnog i zdravog okoliša naša obaveza, marina je izgrađena tako da posjeduje vlastiti sustav za pročišćavanje otpadnih voda i poseban sustav za prinudnu izmjenu. U marini od usluge servisa može se pronaći: servis broda, servis brodskih motora, pranje i poliranje plovila, auto-brodsko električarski servis, tapetarski obrt, prodaja i servisiranje brodske elektrike elektronike i rashladnih uređaja, popravak i održavanje električnih i elektroničkih aparata i opreme, navigacijskih uređaja, audio i video uređaja te bojanje plovila. Uz usluge servisa tu su i trgovine, restorani, agencije te brojni charteri.

Prednost svakako predstavlja i odlična prometna povezanost. Blizina regionalne zračne luke Zemunik, auto ceste „Dalmatine te željezničkog kolodvora u Zadru.

Radno vrijeme

Recepcija D-Marin Dalmacija gostima je na usluzi tijekom cijele godine. Radno vrijeme prilagođeno je trajanju nautičke sezone, u punoj je sezoni recepcija otvorena od 08 - 21 sat. Izvan sezone radno vrijeme recepcije je od ponedjeljka do subote od 08-15 sati, te nedjeljom od 08 -12 sati.

www.marinadalmacija.hr

Događanja

Opširnije

Vodič
Gastronomija
Plaže
Okruženje
Aktivnosti

Sukošan Guide App

TZ Sukošan on Google Play TZ Sukošan on App Store