Sportsko rekreativni programi

„U zdravom tijelu zdrav duh“

Stara je narodna poslovica , a sport i sportske aktivnosti su svakako preduvjet za zdravo tijelo i zdrav život. Pridružite nam se i u našim sportsko – rekreativnim manifestacijama (Magunja trail, malonogometni turniri, Jadranske igre, turnir u odbojci na pijesku, plivačkom maratonu „Pozdrav ljetu“...).

Magunja trail

Trail 25km, Ultra 40km i light (Đir) 8km, utrka razvedenom obalom i prekrasnim krajolicima općine Sukošan, preko Tustice kroz posljednju oazu makije i prekrasnim pogledom na Ravne kotare s jedne, te Sukošan i Pašmaniski kanal s druge strane, kroz polja, vinograde i maslinike do Vrčeva, sv. Martina, Križa … … Organiziramo bogate nagrade za najuspješnije, a ručak i dobru zabavu za sve ….. Krajem svibnja.

MALONOGOMETNI TURNIR

u organizaciji NK „Zlatna luka“ Sukošan već dugi niz godina je večernja razonoda svim ljubiteljima nogometa…..

Plivački maraton „Pozdrav ljetu“

Nekolicina zaljubljenika u Sukošan, more i plivanje….. prve nedjelje u Rujnu okuplja se na sada već tradicionalnom maratonu „Pozdrav litu“ koji se pliva od Rive do Makarske ( caffe La Bocca ), gdje se organizira zabava uz roštilj za sve… .

VATERPOLO

Omiljena ljetna zabava na Rivi od kada je postavljeno igralište, a nekolicina zaljubljenika okupljena u ekipu učestvuje na županijskom ljetnim turnirima. U kolovozu i sami organiziraju turnir koji je rado posjećen, kako od domaćih, tako i od turista.

Događanja

Opširnije

Vodič
Gastronomija
Plaže
Okruženje
Aktivnosti

Sukošan Guide App

TZ Sukošan on Google Play TZ Sukošan on App Store