3. REGIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA - ZADAR

23.03.2017.

U četvrtak 23. ožujka 2017. (četvrtak) s početkom u 10 sati u hotelu Kolovare održat će se 3. Regionalnog foruma obiteljskog smještaja Zadarske županije.

https://fos-zd2017.conferenceatnet.com/
U četvrtak 23. ožujka 2017. (četvrtak) s početkom u 10 sati u hotelu Kolovare održat će se 3. Regionalnog foruma obiteljskog smještaja Zadarske županije.

HGK- Županijska komora Zadar i Sekcija Zajednice obiteljskog turizma pri HGK za Zadarsku županiju treću godinu za redom organiziraju godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i drugih malih i mikro-poduzetnika u turizmu Zadarske županije.
Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji.
Domaćini obiteljskog smještaja imat će priliku izravno s predstavnicima institucija raspraviti aktualnu problematiku koja opterećuje poslovanje, upoznati se s alatima za unapređivanje i brendiranje smještaja, online i offline promocijom te svim ostalim što im može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.
Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva i mogućnost poslovne suradnje.
Sudjelovanje na forumu je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Program Foruma i ostale informacije nalaze se na web stranici Regionalnog foruma obiteljskog smještaja fos-zd.hgk.hr putem koje se vrše i prijave, stoga se svi zainteresirani pozivaju da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto i pridruže se najvećem regionalnom skupu obiteljskog smještaja Zadarske županije i svih koji prate globalne trendove.
https://fos-zd2017.conferenceatnet.com/
Events
Fishermen festivities
Feast of St. Cassian
Programs for children
Sports and recreation programs
Donkey & Lamplight

More

Guide
Gastronomy
Beaches
Environment
Activities

Sukošan Guide App

TZ Sukošan on Google Play TZ Sukošan on App Store